Nakuřované pivo je pro nás srdeční záležitost. Je to návrat do historie před rok 1818 a bubnovou pec Daniela Wheelera. Jeho převratný vynález umožňoval sušení sladu mimo otevřený oheň a zajistil slad, který nebyl načichlý kouřem. Jen dvě místa na světě zůstala věrná původní verzi a jsou jím Bamberg a Kněžičky. Schlenkerla se Spezialem to sice vzali dvě stě let za nás, ale už jsme zpět a hrdě propagujeme nakuřovaná piva napříč galaxií.
Fakt je, že máme rádi nakuřované všechno - pivo, whisky a když je nouze, vyudíme i vlastní děti. Náš Rauch je pivo pro dolních deset milionů, člověk se ho napije i nají zároveň. Doporučujeme podávat s kyselou okurkou bez chleba.
EPM 12 %
styl: rauchbier
rmuty: třístupňová infuze
kvašení: spodní
slady: nakuřovaný, plzeňský, Caramunich III., Carafa I.
chmely: hlávkový žpč
EBC 43
IBU 33
alkohol: 4,9 % obj.
teplota podávání: 7 °C
Pivo polotmavý ležák, nefiltrováno, nepasterováno. ALK. 4,9 % OBJ.
Složení: voda, ječné slady, hlávkový chmel.
Skladujte v temnu a chladu do 5 °C.
Vyrábí: Pivovar Záhora s. r. o., Kněžičky 10, IČ 07439407
www.pivovarzahora.cz fb.com/pivovarzahora
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.